Vols personalitzar la teva samarreta? O necessites fer publicitat de la teva marca? Estampa a Copisteria Unió el que vulguis com vulguis i a sobre de qualsevol teixit com: samarretes, dessuadores, gorres, estovalles, bosses, pantalons…

A Copisteria Unió estem especialitzats en diferents processos d’estampació pels diferents teixits que ens porten els nostres clients. Oferim els següents serveis d’estampació:

1. L’estampació directa és una de les tècniques més apreciades i avançada de personalització tèxtil dels últims temps, és el més semblant a la serigrafia. Amb una particularitat, NO necessita fer fotolits.

2. L’estampació mitjançant vinils, aquesta se sol utilitzar per a l’estampació de números, lletres, logos, etc.

3. Sublimació. Aquesta és una tècnica relativament recent per personalitzar o imprimir peces blanques de polièster 100%. És el sistema d’impressió ideal per a les peces tècniques i esportives perquè no tapa el porus del teixit i permet la transpiració. A més també podem fer impressions mitjançant la mateixa tècnica per: coixins, porta llapis, guardioles, xancletes, tovalloleta de netejar ulleres, puzles, alfombretes de ratolí, caràtules de mòbil, etc.

4 .Estampació per Transfer: per samarreta blanca o de color. Aquest procés és la forma més ràpida, neta i versàtil de decorar qualsevol peça o tèxtils, sigui de cotó, fibres artificials o barreges, aportant una gran varietat d’acabats i estils. Els transfers es defineixen com tintes serigràfiques impreses prèviament en un suport de paper siliconat, posteriorment són transferides a la peça o tèxtil aplicant-li calor i pressió a aquest suport per mitjà d’una planxa d’estampació transfer.A Copisteria Unió comptem amb la novetat de la incorporació de la tinta blanca per l’estampació.

Si vols personalitzar qualsevol teixit o material vine a la Copisteria Unió a descobrir els diferents processos d’estampació.