A Copisteria Unió som especialistes en solucions personalitzades o regals personalitzats per tot tipus d’esdeveniments. Ara que s’acosta el final de curs, oferim preus especials per a Associacions de Pares i Mares d’Alumnes. D’aquesta manera, us ajudarem en la confecció de regals personalitzats per entregar als alumnes a les graduacions, o també a fer algun detall a aquells professors que han tingut un pes important durant el curs pels vostres fills.

Les solucions personalitzades que oferim són moltes. Per exemple, podeu apostar per estampar samarretes, gorres, pantalons, camises… A Copisteria Unió us podem proporcionar serveis d’estampació sobre qualsevol teixit, i ho podem fer amb vinil (si us interessa posar-hi números, logos, lletres, etc.) i amb transfer. Per trobar quina és la solució més adequada per les vostres necessitats, podeu adreçar-vos als nostres dependents i dependentes i us assessoraran per tal que obtingueu els millors resultats.

Si esteu pensant en un altre tipus de regal personalitzat, també cal que sabeu que disposem d’una màquina làser amb la qual podem gravar sobre qualsevol tipus de material; com poden ser la fusta, la pell, el plàstic, el vidre, i un llarg etcètera. Gràcies a això podreu gravar l’objecte que vulgueu i convertir-lo així en un record únic, sigui per metres o alumnes.

Una altra opció dins el ventall de solucions personalitzades que us podem oferir, seria el nostre servei de tampografia. Amb aquesta màquina de la qual disposem podreu marcar amb el missatge o símbol que vulgueu objectes com bolígrafs o clauers. Per últim, també podríem proporcionar-vos diferents xapes personalitzades.

Com podeu veure, a Copisteria Unió són moltes les solucions que podem proposar-vos per als vostres regals personalitzats pel final de curs escolar. Sense dubte, una manera de sorprendre tant a mestres com a alumnes i, a més ara, amb descomptes especials per a AMPES. Adreceu-vos a la nostra botiga i consulteu-nos! Estarem encantats d’ajudar-vos.