Vols crear samarretes personalitzades per a la teva empresa o negoci? A Copisteria Unió t’ajudem a dissenyar i estampar samarretes personalitzades amb el teu logotip o nom d’empresa. No se’ns acudeix millor manera de promocionar la teva marca!

A Copisteria Unió comptem amb un servei d’estampació tèxtil que et permetrà estampar el que vulguis i com vulguis.

Oferim els següents serveis d’estampació:

  • Estampació directa
  • Vinils
  • Sublimació per samarretes tècniques
  • Transfers per samarretes blanques o de color

A més, t’oferim un servei d’estampació de qualitat i preus ajustats a la teva butxaca.

Els avantatges de crear samarretes corporatives

Un dels millors avantatges de crear samarretes personalitzades amb la teva marca és que aquestes et permetran transmetre elements publicitaris efectius i impactants. Per exemple, pots jugar amb estratègies de màrqueting i crear samarretes amb alguna frase o paraula impactant, que t’ajudi a donar a conèixer la teva marca o negoci.

Crear samarretes amb la teva marca et pot ajudar, no només a promocionar el teu negoci, sinó que també pot ser una bona excusa per tenir un detall amb els teus empleats i empleades. Pots, per exemple, regalar una samarreta als teus treballadors i treballadores pel Nadal, o bé fer-ho en el context d’algun esdeveniment de la teva empresa.

Crea el teu disseny a mida

A més, pots personalitzar el teu disseny al màxim i donar espai a la creativitat. Hi ha una gran varietat d’estils i colors per escollir a l’hora de crear la teva samarreta corporativa.

Amb Copisteria Unió pots personalitzar la teva samarreta i promocionar la teva marca gràcies al nostre servei d’estampació de samarretes.

Tant si vols tenir un detall amb els teus treballadors o treballadores, com si vols regalar la samarreta amb la teva marca en algun esdeveniment important, compta amb nosaltres! A Copisteria Unió som experts en estampació tèxtil i et podem assessorar per tal d’ajudar-te a crear un model de samarreta que s’ajusti totalment a les teves necessitats i gustos.