Si ets dels que pensen que el revelat fotogràfic forma part del passat, que no està de moda i que ja ningú ho fa, es perquè no has vist els nostres preus!. A Copisteria Unió sempre estem a la última, tot i que et sembli que estem parlant d’una cosa oblidada, volem fer-te saber que no es així.

Avui en dia, tothom fa fotografies dels seus moments preferits i les penja a les Xarxes Socials o bé les guarda en qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador…). Però, no havies pensat que amb tantes publicacions aquestes fotografies que tant t’agraden quedaran en l’oblit, o que pots perdre el teu telèfon mòbil i amb ell, molt bons records en forma de fotografia. Es per això, que el revelat fotogràfic continua present en el nostre dia a dia, per tenir records en paper de les nostres vacances, de les festes, dies en família, etc.

Disposem de dos dels millors quioscos de revelat instantani de fotografies. A més, estem especialitzats en la realització de foto àlbums, foto carnet, plantilles i marcs que es poden realitzar en diferents formats: de 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm, 20 x 20 cm i 20 x 30 cm. També com a novetat incorporem la mida d’ Instagram 15 x 15 cm per totes les fotografies realitzades a través de l’aplicació.

Incloem en el nostre revelat fotogràfic, les panoràmiques on també disposem de diferents mides: 15 x 75 cm, 15 x 100 cm, 20 x 75 cm, 20 x 100 cm. D’aquesta manera, podràs tenir un bon record d’aquell paisatge que tant en va enamorar.

A Copisteria unió també oferim els foto àlbum a l’instant. Comptem amb un suport digital que t’ajuda a dissenyar i visualitzar l’estètica de l’àlbum que vols imprimir. El seu preu va en funció de les imatges que es volen incorporar. El preu és de (I.V.A inclòs):

de 10 pàg. (15 fotos) 4,99€
de 16 pàg. (26 fotos) 9,49€
de 24 pàg. (40 fotos) 15,49€
de 30 pàg. (70 fotos) 19,99€

T’esperem!