Ara que ja no recordem gairebé aquelles vacances del mes d’agost, és un bon moment per buscar aquella foto de l’estiu que tant us agrada, portar-la a la nostra copisteria i fer així un regal que serà únic. I a més, és molt fàcil! Només has de triar la foto que t’agrada entre totes les que teniu junts, pensar en quina superfície t’agradaria plasmar-la o si no ho saps demanar-nos consell; i dirigir-te a la nostra botiga. No es tracta d’un objecte més ni d’una cosa material; els nostres regals personalitzats són una manera de materialitzar els vostres records.

Disposem de les màquines adients per fer realitat els vostres regals personalitzats. D’una banda, podem realitzar serveis d’estampació amb vinil (una data, una frase, una imatge, etc.) amb transfer i brodat, sobre qualsevol teixit. De l’altre, també comptem amb una màquina làser que ens permet gravar qualsevol material; i una màquina de tampografia que permet marcar encenedors, clauers, etc. I fins i tot, disposem de diverses màquines per fer xapes.

Com pots veure les opcions són moltes. Ara només has d’aconseguir decidir quin dels nostres regals personalitzats és el que més t’agrada i venir a veure’ns. Sol·licita informació sense cap compromís.  I recorda nosaltres estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te d’entre tots els regals personalitzats que et podem oferir. T’esperem!