Ets d’aquelles persones que sovint tens molts maldecaps quan has de fer un regal? Ets d’aquells que no troben aquell producte que realment necessita la persona agraciada o el que li fa il·lusió de veritat? A Copisteria Unió tenim la solució als teus problemes amb el nostre servei de regals personalitzats.

Copisteria Unió és una empresa que ofereix des de 1992 serveis d’arts gràfiques en impressió digital i offset a Terrassa i oferim als nostres clients la possibilitat de fer regals adaptats a les seves necessitats.

Descobreix els regals que et proposem al nostre establiment de Terrassa.

Com són els regals personalitzats que t’oferim?

Al nostre local pots aconseguir els següents presents per obsequiar als teus familiars, amics o clients, en el cas que ens facis una comanda de part d’una empresa:

  • Muntatge fotogràfic. Avui en dia, no hi ha res que faci més il·lusió a un amic o a un familiar que un recull de fotografies que li facin recordar un bon moment.
  • Revelat fotogràfic al moment. Disposem de kioscos perquè els nostres clients puguin imprimir les seves pròpies fotografies i regalar-les a qui vulguin. També imprimim àlbums al moment per regalar.
  • Estampació tèxtil. Per què no regalar una samarreta amb la fotografia que tu vulguis? A Copisteria Unió ho pots fer amb el nostre servei d’estampat. Pots regalar també gorres personalitzades, etc.
  • Regals d’empresa. Aconsegueix bolígrafs personalitzats amb el logo i la imatge corporativa de la teva empresa o qualsevol altre producte que se t’acudeixi com ara encenedors, clauers, etc.

A Copisteria Unió som conscients de la dificultat de trobar el regal perfecte. Per això t’oferim la possibilitat d’aconseguir regals personalitzats. Vine i junts trobarem el regal perfecte.

Aprofita la nostra promoció de Sant Valentí i emporta’t una fotografia 20×30 amb la compra d’un regal personalitzat superior als 15€. Tens fins el 14 de febrer. A què esperes per venir! T’hi esperem!