Regals personalitzats Sant Valentí a Terrassa.
El pròxim dia 14 de Febrer és el dia de Sant Valentí. Ja saps que regalaràs a aquesta persona que tant estimes?

Aquest any Copisteria Unió ha preparat unes idees personalitzables per regalar aquest Sant Valentí.

A Copisteria Unió et volem ajudar a sorprendre el teu amor amb els nostres regals personalitzats Sant Valentí.

Samarretes, gorres, tasses, coixins, clauers, xapes… tot el que et puguis imaginar ho podem fer realitat per tal que siguis original i puguis sorprendre a aquelles persones que tant estimes.

Idees de regals personalitzats Sant Valentí:

Totes les nostres idees són personalitzables, ja sigui la foto, la frase…

  • Clauer de fusta rectangular
  • Clauer de fusta esfera
  • Caixa cor
  • Tassa gravada
  • Clauer de fusta fil del destí
  • Clauer de fusta moon
  • Samarretes de parella

No t’ho pensis més! Recorda disposem de les màquines adients per fer realitat els vostres regals personalitzats. D’una banda, podem realitzar serveis d’estampació amb vinil (una data, una frase, una imatge, etc.) amb transfer i brodat, sobre qualsevol teixit. De l’altre, també comptem amb una màquina làser que ens permet gravar qualsevol material; i una màquina de tampografia que permet marcar encenedors, clauers, etc.

I fins i tot, disposem de diverses màquines per fer xapes. Com pots veure les opcions són moltes. Sorprèn aquelles persones que tant estimes! T’esperem i recorda volem facilitar-te la feina i, sobretot, ajudar-te a crear obsequis al teu gust.

Copisteria Unió. Serveis d’arts gràfiques, impressió digital i offset >>

Si estàs interessat en qualsevol dels nostres serveis i productes d’arts gràfiques i impressió digital, has de saber que podràs comptar amb nosaltres. Estem a la teva disposició per escoltar-te i poder fer realitat els teus projectes.

El nostre compromís amb el client és total i això ho hem demostrat en tots els anys que oferim els nostres productes i serveis a Terrassa. Des de l’any 1992 que treballem, dia a dia, per satisfer les necessitats dels nostres clients. L’atenció personalitzada i el gran ventall d’opcions que oferim per personalitzar els objectes de regal són els nostres principals arguments.