A Copisteria Unió som especialistes en solucions personalitzades o regals personalitzats per tot tipus d’esdeveniments.

Les solucions personalitzades que oferim són moltes. Per exemple, podeu apostar per estampar samarretes, gorres, pantalons, camises… A Copisteria Unió us podem proporcionar serveis d’estampació sobre qualsevol teixit, i ho podem fer amb vinil (si us interessa posar-hi números, logos, lletres, etc.) i amb transfer. Per trobar quina és la solució més adequada per les vostres necessitats, podeu adreçar-vos als nostres dependents i dependentes i us assessoraran per tal que obtingueu els millors resultats.

Si esteu pensant en un altre tipus de regal personalitzat, també cal que sabeu que disposem d’una màquina làser amb la qual podem gravar sobre qualsevol tipus de material; com poden ser la fusta, la pell, el plàstic, el vidre, i un llarg etcètera. Gràcies a això podreu gravar l’objecte que vulgueu i convertir-lo així en un record únic, sigui per metres o alumnes.

Una altra opció dins el ventall de regals personalitzats que us podem oferir, seria el nostre servei de tampografia. Amb aquesta màquina de la qual disposem podreu marcar amb el missatge o símbol que vulgueu objectes com bolígrafs o clauers. Per últim, també podríem proporcionar-vos diferents xapes personalitzades.

Si vols alguna tasca que requereix una certa especialització, també pot adreçar-se a les nostres botigues i consultar-nos, ja que també oferim un servei de disseny gràfic per les vostres creacions o per fer la vostra identitat corporativa.

Com podeu veure, a Copisteria Unió són moltes les solucions que podem proposar-vos per als vostres regals personalitzats, adreceu-vos a la nostra botiga i consulteu-nos! Estarem encantats d’ajudar-vos en els vostres regals personalitzats.

No ho pensis més i apropa’t a Copisteria Unió sempre que necessiteu algun dels nostres serveis ,ens trobareu al carrer Iscle Soler, 1 | 08221 | Terrassa, en ple centre de la ciutat.

Recorda que podem estampar sobre qualsevol teixit. Oferim serveis d’estampació amb vinil: (números, lletres, logos, etc…) i amb transfer. Podem estampar sobre qualsevol teixit (samarretes, gorres, camises, pantalons, etc…).