Regals personalitzats pel dia de la Mare.

El 6 de maig es el día de la Mare!! Ja saps que li regalaràs?
Personalitza amb la foto, dibuix o frase que vulguis els teus regals! Vine a veure totes les posibilitats!
I a més fins el dia de la Mare dues tasses per 15€! 😍 Vine a fer el teu regals personalitzats.

A Copisteria Unió et volem ajudar que sorprenguis a la mare amb els nostres regals personalitzats.

Samarretes, gorres, tasses, coixins, clauers, xapes… tot el que et puguis imaginar ho podem fer realitat per tal que siguis original i puguis sorprendre a aquelles persones que tant t’importen. No es tracta d’un objecte més ni d’una cosa material; els nostres regals personalitzats són una manera de materialitzar els vostres records.

I a més, és molt fàcil! Només has de triar la foto que t’agrada entre totes les que teniu junts, pensar en quina superfície t’agradaria plasmar-la o si no ho saps demanar-nos consell; i dirigir-te a la nostra botiga. Nosaltres estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te d’entre tots els regals personalitzats que et podem oferir.
Diversitat d’opcions

No t’ho pensis més, ara fins el dia de la Mare dues tasses per 15€! Recorda disposem de les màquines adients per fer realitat els vostres regals personalitzats. D’una banda, podem realitzar serveis d’estampació amb vinil (una data, una frase, una imatge, etc.) amb transfer i brodat, sobre qualsevol teixit. De l’altre, també comptem amb una màquina làser que ens permet gravar qualsevol material; i una màquina de tampografia que permet marcar encenedors, clauers, etc. I fins i tot, disposem de diverses màquines per fer xapes.

Com pots veure les opcions són moltes. T’esperem!