Encara no saps que regalar aquest Nadal? A Copisteria Unió t’ajudem a escollir la millor opció per aquelles persones especials. En aquestes dates tan senyalades, arriba l’hora de fer regals i moltes vegades costa trobar el regal ideal.A Copisteria Unió volem oferir-te regals originals amb els quals segur encertaràs.

A més, per facilitar-te les compres de Nadal t’oferim els HORARIS DE DIES FESTIUS. El 6 i 8 de Desembre obrim les nostres portes de 10h fins a les 14h del matí i a la tarda de 17h fins a les 20:30h. El 24 de Desembre obrim al matí de 10h fins a les 14h i a la tarda de 17h fins les 19:30h. No deixis perdre aquesta oportunitat, els millors regals originals els tenim a Copisteria Unió.

T’oferim tot tipus de regals per Nadal, sopars d’empresa, amics invisibles, etc. A més a un preu ajustable per a tot tipus de butxaques! Si vols tenir un bon detall, no ho dubtis més i vine a la nostra botiga. Et personalitzarem el teu regal com per exemple llibretes, agendes, calendaris… al teu gust. Els millors regals originals els trobaràs aquí!

Ens podràs trobar al carrer Iscle Soler, número 1 a Terrassa (Barcelona). T’esperem amb moltes ganes!