A Copisteria Unió, posem a disposició dels nostres clients un servei de regals d’empresa personalitzats. S’acosta un aniversari o esdeveniment de la vostra marca? Voleu tenir un detall amb els vostres clients per tal que us recordin? Deixeu-vos assessorar pel nostre equip d’experts i podreu aconseguir els millors resultats amb la millor relació qualitat-preu.

Gràcies a la màquina làser que tenim a la botiga, podem gravar tot tipus de material per tal de fer realitat les vostres peticions i satisfer les vostres necessitats. És a dir, podem gravar sobre pell, fusta, metacrilat, alumini anoditzat, plàstic, vidre, etc. Tot un ventall de possibilitats per aconseguir que els clients de la vostra empresa recordin la marca i ho facin amb un objecte que els és útil, cómode i els agrada.

A més, a Copisteria Unió disposem també d’una màquina de tampografia, molt empleada en la realització de regals d’empresa personalitzats. Així doncs, gràcies a aquesta tecnologia, podem marcar bolígrafs, encenedors, clauers, etc. Els venedors de la nostra botiga estaran encantats d’ajudar-vos i de proposar-vos les millors idees per tal que obtinguis una idea original que encaixi amb la teva identitat corporativa.

Si encara no us heu decidit, podeu consultar-nos també la possibilitat de fer xapes o recórrer a la estampació tèxtil, que ens permet estampar la vostra marca sobre qualsevol tipus de teixit.

Cal tenir en compte tot allò que els regals d’empresa personalitzats transmeten sobre la vostra empresa. Només valorant la seva importància i repercussió dins la imatge de la marca, podrem escollir l’opció que més s’adapti a vosaltres. Acosta’t ja a la nostra botiga i descobreix tot el que podem fer per la vostra empresa! Gràcies a la nostra màquina làser i a la de tampografia les opcions seran infinites. Tindràs tantes opcions que el més difícil serà decidir amb quina et quedes!