Iscle Soler, 1 | 08221 | Terrassa (BCN) | 93 780 13 48
HORARI

Recordatoris de comunió originals

Recordatoris de comunió originals 

Ja ha arribat el maig i amb ell, les comunions. Hem de tenir en compte molts aspectes com el vestit o l’esmoquin, els preparatius, les invitacions, els regals, etc. Cada cop queda menys temps per preparar-ho tot, i no ens podem oblidar dels convidats. Són una part essencial de la cerimònia, per tant hem de cuidar els recordatoris de comunió originals que rebran. La comunió del teu fill/a és un dia especial i emotiu pels petits i pels familiars. Fes d’aquest dia un record inoblidable.

El primer pas per aconseguir fer perfecte el dia de la comunió és enviar les invitacions, i a Centre Digital Unió disposem d’una gran varietat de papers i dissenys per poder personalitzar les teves invitacions amb les millors eines per imprimir-les. També pots personalitzar objectes amb missatges particulars o amb les teves fotografies més especials. A més, si vens a fer els teus recordatoris de comunió amb nosaltres (amb un mínim de 50 unitats), emportat de REGAL un puzzle amb la teva fotografia preferida.

També tenim molts més serveis per oferir-te, ja sigui des de revelats fotogràfics fins a objectes personalitzats. A més dels petits recordatoris de comunió originals, també pots encarregar un llibre de signatures perquè tothom que vulgui deixi un missatge al protagonista del dia.

Pots visitar-nos a la nostra botiga Centre Digital Unió al carrer Iscle Soler número 1 a Terrassa de dilluns a divendres de 9:00h a 14:30h i de 16:00h a 20:30h o els dissabtes de 09:30h a 14:00h i de 17:00h a 20:30h. I si quan estàs buscant a la nostra botiga no tens les idees clares pels teus recordatoris de comunió originals, no et preocupis! Pregunta als nostres treballadors i t’atendran amb molt de gust.

T’oferim els millors serveis amb garantia d’un bon resultat. Vine a la nostra botiga i rebràs el millor assessorament ajustant-se al que estàs buscant!

2018-05-25T09:29:08+00:00