Iscle Soler, 1 | 08221 | Terrassa (BCN) | 93 780 13 48
HORARI

Pack fires

Si vols que la teva empresa participi en una fira i que tothom noti la seva presència, primer hauràs de venir a Copisteria Unió. Estàs organitzant un estand o preparant un esdeveniment? Cada detall és important i per aquest motiu t’oferim el nostre pack fires.

Una bona forma de proporcionar més visibilitat a la teva empresa i que sigui més coneguda és tenir un estand propi dins d’una fira o qualsevol esdeveniment. És una oportunitat única que si l’aprofites bé obtindràs un bon resultat. A Copisteria Unió coneixem la importància de la marca i que aquesta sigui reconeguda facilment, per tot això t’oferim el pack fires perquè la teva empresa es faci notar!

En aquest pack et proporcionem:

• 1 Roll-Up
• 300 targetes de visita
• 500 flyers A-6

El seu preu és de 125€ (I.V.A no inclòs).

Les targetes de visita són de 4+4 tintes i de cartolina estucada de 350g. Els flyers A-6 de 4+4 tintes i paper brillant de 135g. I la mida del Roll-Up 85 és de 85x200cm.

És important que els elements publicitaris de la teva empresa estiguin al dia i ben escrits amb les dades correctes. El nostre equip de professionals s’encarregarà de revisar tot el material. El nostre pack fires és ideal perquè la teva marca estigui ben representada, és una forma de reflectir els valors de la teva empresa. Amb Copisteria Unió pots aconseguir fer-te veure i cridar l’atenció dels teus clients. Treballem sempre amb materials de primera qualitat i amb un equip de professionals altament qualificats.

Podràs trobar-nos al carrer Iscle Soler número 1 a Terrassa (Barcelona). Vine a la nostra botiga i rebràs el millor assessorament per la teva empresa. Amb el nostre pack fires estràs sempre en el punt de mira de tothom!. Contacta amb nosaltres.

2018-03-23T15:34:18+00:00