Per les vacances d’estiu molts aprofitem per fer fotografies d’aquells moments diferents que vivim i que volem recordar: escapades, activitats a l’aire lliure, viatges, excursions per la muntanya… tot és susceptible de ser immortalitzat amb els nostres mòbils, tauletes o càmeres digitals. Però un cop tenim tot això, com podem fer-ho per tenir-ho en format físic que ens permeti fer-li de tant en tant una ullada i recordar així aquells grans moments? A Centre Digital Unió t’ofereixen una solució fantàstica: el revelat fotogràfic a l’instant.

Actualment disposem d’una promoció fins el 10 de Setembre: pel revelat de 100 fotos et fem un regal d’una Foto A3 i pel revelat de 200 fotos de regal una foto A2.

Enguany hi ha una gran novetat: A més de les mides estàndard de fotografia disponibles, a Copisteria Unió ofereixen el revelat de fotografies a l’instant de formats grans, com panoràmiques que van del 15x75cm al 20x100cm. Tot en un paper d’alta qualitat amb un acabat setinat brillant o mate que els fa possible imprimir les fotos del revelat fotogràfic a l’instant en una alta qualitat. També tenen el nou servei d’impressió en format Instagram.

Què cal fer per poder tenir la teva imatge del revelat fotogràfic a l’instant a la Copisteria Unió? Doncs només cal que portis les teves fotos en un USB, targeta de memòria, CD o el mòbil mateix i que aquestes siguin en format JPG. A partir d’aquí, les maquines de revelat fotogràfic a l’instant es posaran en marxa i imprimiran les imatges al moment.

Si vols tenir una fotografia per recordar els teus moments especials i no vols haver d’esperar dies per tenir-les, no esperis més i ves a Copisteria Unió. Allà t’ofereixen el revelat fotogràfic a l’instant amb la millor qualitat.