A Centre Digital Unió seguim treballant per millorar la nostra botiga i aconseguir que l’experiència dels nostres clients sigui grata i agradable. Per això hem incorporat un nou servei que agilitzarà encara més les cues. Es tracta de les màquines d’agafar torn.

Aquesta novetat per agilitzar el servei i millorar l’organització s’afegeix a la que ja vam incorporar a l’obrir la nova botiga que, amb un espai molt més ampli, ens va permetre oferir tres seccions clarament diferenciades amb les seves pròpies cues: una cua ràpida per fotocòpies i enquadernacions; una altra per impressions; i una tercera per la recollida d’encàrrecs ja pagats.

Ara, totes aquestes cues estaran regulades per les noves màquines d’agafar torn, dues en total, que es trobaran a l’accés. D’aquesta manera, cada client que entri agafarà el seu tiquet i s’evitaran els embolics que es podien crear per saber quan li tocava el torn a cadascú. I és que a les hores puntes, i depenent de la cua, pot arribar a haver-hi força gent (ja que hi ha feines que són més laborioses que d’altres) i cal organitzar-se. Les confusions i les cues s’han acabat al Centre Digital Unió.

Així que ja sabeu, quan entreu a la botiga no us oblideu d’anar a la màquina d’agafar torn i adquirir el vostre tiquet. Us atendrem amb una molt bona organització i de manera personalitzada.