Pot ser heu vist que l’antiga botiga Singulars està tancada i s’hi estan fent obres. Però pot ser no sabeu ben bé que passa. Doncs el que passa és que a Copisteria Unió estem preparant una novetat que de ben segur us sorprendrà molt gratament: una nova botiga molt més àmplia per atendre encara millor als nostres clients.

Aquesta reforma ens permetrà, a part d’ampliar considerablement l’espai de les nostres instal·lacions, ampliar cada una de les nostres seccions. D’aquesta manera, a la nova botiga oferirem tres zones d’atenció al públic clarament diferenciades: una per fotocòpies, una altra per impressió i una de nova que serà per recollir els encàrrecs que ens hagis encomanat i pagat. Així us estalviareu les cues que fins ara s’havien de fer per anar a buscar les feines ja encomanades.

A més, a la nova botiga estrenarem una secció d’autoservei en la qual s’incorporarà un altre ordinador i una nova màquina de color. Tot pensat per a que pugueu personalitzar les vostres creacions amb el màxim de comoditat i facilitats possible.

Però encara tenim més novetats! A la nova botiga ampliarem la secció de fotografia amb una impressora més, igual que la secció d’estampació de gorres i samarretes, que comptarà amb una nova màquina de tinta blanca per samarretes fosques i nous transfers que ofereixen molta més qualitat que els d’ara. D’altra banda, si fins ara teníem 5 metres de mostradors d’atenció al públic, ara en tindrem 11.

I això no és tot. A la nova botiga s’hi entrarà pel carrer Iscle Soler número 1, que comptarà amb una rampa d’accés per a cotxets i minusvàlids. D’aquest manera serà molt més fàcil poder accedir a les nostres instal·lacions.

Si tot va bé, tenim previst obrir la nova botiga el proper dilluns 28 de novembre per oferir-vos totes les novetats que amb tanta il·lusió estem preparant. Si, per algun imprevist, no es pogués complir la data, no patiu, passaria només al proper dilluns 5 de desembre.