Ara que tenim les festes de nadal a la cantonada, segur que ja penses en els regals que hauràs de fer. Si vols que siguin ben especials i originals, a Centre Digital Unió t’oferim una idea que segur que t’agradarà: els nous productes per estampar. A les nostres botigues t‘oferim un munt de nous productes per estampar amb infinitat de possibilitats. A més de les samarretes personalitzades (que sempre fan gràcia i poden servir per recordar algun fet memorable ja sigui amb fotografies o amb frases enginyoses) pots aconseguir molts altres regals que potser no se t’havia acudit que es podien estampar: tovalloles, guardioles, fundes i tovalloletes per ulleres , estoigs i un llarg etcètera.

Els nous productes per estampar poden ser de gairebé qualsevol tipus de tela: cotó, lli, texà, paper… Així, per exemple, ara pots personalitzar el teu davantal, o les bosses (ja siguin de tela o de cartró), fer-te un clauer amb la teva fotografia preferida, regalar una tassa ben original o escollir com vols que sigui l’alfombreta del ratolí. Fins i tot pots preparar-te per la platja amb unes xancles de les quals tu mateix n’hagis decidit l’estampació.

I encara una altra novetat: els colors i les imatges queden molt més integrades en l’objecte, amb un resultat espectacular. Si, per exemple, vols una estampació amb degradat, amb les noves màquines ho fem de manera que el propi fons ja serveixi de color per començar la gradació, així no es veu com una superposició sinó com una part més de l’objecte. O si vols una tassa amb una fotografia, semblarà que l’has comprada directament així de la botiga i no pas que l’hagis vingut a estampar a les nostres botigues. La qualitat dels nous productes per estampar és màxima i molt més real.

Per si encara no n’hi havia prou, gràcies a les innovadores màquines que tenim al recent inaugurat Centre Digital Unió, pots portar la teva carcassa de mòbil, llibretes, agendes (personals o corporatives), caràtules de CD i tot tipus d’objectes mentre siguin plans (han de tenir un mínim, sinó no es poden estampar amb la màquina) i estampar-ho com vulguis. Com pots comprovar, els nous productes per estampar són el regal perfecte per aquests Nadals.