Iscle Soler, 1 | 08221 | Terrassa (BCN) | 93 780 13 48
HORARI
News 2018-08-08T19:35:41+00:00

AQUÍ TENIU LES NOTÍCIES

Regals personalitzats a Terrassa

A Copisteria Unió som especialistes en solucions personalitzades o regals personalitzats per tot tipus d’esdeveniments.

Les solucions personalitzades que oferim són moltes. Per exemple, podeu apostar per estampar samarretes, gorres, pantalons, camises… A Copisteria Unió us podem proporcionar serveis d’estampació sobre qualsevol teixit, i ho podem fer amb vinil (si us interessa posar-hi números, logos, lletres,

Revelat fotogràfic a Terrassa

A Copisteria Unió disposem d’un servei de revelat fotogràfic. D’aquesta manera, en qüestió de minuts podràs tenir les teves fotografies, ja sigui per un regal d’aniversari, un treball d’escola dels vostres fills, etc. Ja no hauràs d’esperar setmanes per poder gaudir dels teus records en paper!

Per una major comoditat fins i tot, les podem imprimir

Obrim tot l’Agost

Per les vacances d’estiu molts aprofitem per fer fotografies d’aquells moments diferents que vivim i que volem recordar: escapades, activitats a l’aire lliure, viatges, excursions per la muntanya… tot és susceptible de ser immortalitzat amb els nostres mòbils, tauletes o càmeres digitals. Però un cop tenim tot això, com podem fer-ho per tenir-ho en format

Personalitzar motxilla per l’estiu

Personalitzar motxilla pel l’estiu

Vols afegir una frase, un logo o una imatge a la teva mochilla? Vols fer publicitat de la teva marca portant-la a la esquena? A Copisteria Unió pots personalitzar la teva motxilla per l’estiu!

Pots personalitzar la teva motxilla per l’estiu amb fotos, dibuixos, logos, imatges… Tot el que imaginis i molt més!

Fotos en format Polaroid al moment

Fotos en format polaroid al moment

Has de fer un regal original a una persona especial? Imprimeix les teves millors fotos en formats Polaroid al moment! Amb l’arribada de l’estiu, qui no vol inmortalitzar una imatge per tenir el millor record de les seves vacances?

Avui en dia, tothom fa fotografies dels seus moments preferits i les

Recordatoris de comunió originals

Recordatoris de comunió originals 

Ja ha arribat el maig i amb ell, les comunions. Hem de tenir en compte molts aspectes com el vestit o l’esmoquin, els preparatius, les invitacions, els regals, etc. Cada cop queda menys temps per preparar-ho tot, i no ens podem oblidar dels convidats. Són una part essencial de la cerimònia, per

Estampació de samarretes

Vols afegir una frase, un logo o una imatge a la teva samarreta? Vols fer publicitat de la teva marca portant-la a la teva roba? A Copisteria Unió tenim el servei que necessites: estampació de samarretes i de qualsevol altre teixit.

El nostre producte estrella d’aquest servei és l’estampació de samarretes, però no només ho podem

Regals personalitzats pel dia de la Mare

Regals personalitzats pel dia de la Mare.

El 6 de maig es el día de la Mare!! Ja saps que li regalaràs?
Personalitza amb la foto, dibuix o frase que vulguis els teus regals! Vine a veure totes les posibilitats!
I a més fins el dia de la Mare dues tasses per 15€! 😍 Vine a fer el

Pack fires

Si vols que la teva empresa participi en una fira i que tothom noti la seva presència, primer hauràs de venir a Copisteria Unió. Estàs organitzant un estand o preparant un esdeveniment? Cada detall és important i per aquest motiu t’oferim el nostre pack fires.

Una bona forma de proporcionar més visibilitat a la teva empresa