Iscle Soler, 1 | 08221 | Terrassa (BCN) | 93 780 13 48
HORARI
News 2018-08-08T19:35:41+00:00

AQUÍ TENIU LES NOTÍCIES

Copisteria Unió és la teva copisteria low cost

En un món digitalitzat i cada cop més global, cada cop són més les opcions low cost que trobem a la nostra vida: en viatges, en compres, en consum de roba i, fins i tot, en entreteniment. Cada dia trobem més ofertes que guanyen terreny oferint-nos el millor servei pel preu més baix. També cada

Aprofita aquesta promoció d’estiu pel teu revelat fotogràfic

Copisteria Unió ha engegat una promoció destacada per al final de l’estiu que regala una tassa personalitzada i una samarreta blanca per un revelat fotogràfic de 100 instantànies. Ara, les teves fotos de les vacances d’estiu tenen premi!

La teva copisteria de confiança de Terrassa no tanca a l’agost ni tampoc els dissabtes. Obre tots

El perquè del revelat de fotos

Amb la fotografia digital el revelat de fotos s’ha transformat, però no ha desaparegut. Encara es segueixen imprimint fotografies perquè la gent encara vol tenir els seus records a l’abast en format paper i amb una qualitat professional.

A Copisteria Unió t’oferim un revelat de fotos de qualitat perquè els teus records més preuats els puguis

Copisteria Unió, obert a l’agost

Copisteria Unió està al servei dels seus clients i mantindrà el seu establiment obert també a l’agost. Així doncs aquest mes seguirem oferint tots els nostres serveis d’arts gràfiques i d’impressió digital per satisfer totes les seves necessitats.

Si marxes de vacances al juliol i necessites imprimir el teus records d’estiu a l’agost, ho podràs

Recordatoris de batejos, comunions i casaments

Ja ha arribat la primavera i amb ella les celebracions importants. Estàs a punt de celebrar una comunió, bateig o casament? En aquest cas és molt probable que estiguis endinsat en l’organització de l’esdeveniment per tal que tot surti perfecte.

En aquesta mena de festejos cada detall és important. Segurament vulguis donar la millor impressió possible

¿Ja coneixes les nostres promocions pel mes de març?

A Copisteria Unió sabem que és difícil pensar en un regal per al teu pare. És per això que les nostres promocions de març estan pensades per ajudar-te a fer el millor regal del món. No dubtis en deixar-te assessorar per nosaltres i aprofita les nostres ofertes!

Promocions de març per regalar

Dia del pare

El Dia del

Regals personalitzats a Terrassa

Ets d’aquelles persones que sovint tens molts maldecaps quan has de fer un regal? Ets d’aquells que no troben aquell producte que realment necessita la persona agraciada o el que li fa il·lusió de veritat? A Copisteria Unió tenim la solució als teus problemes amb el nostre servei de regals personalitzats.

Copisteria Unió és una empresa

Calendaris personalitzats pel 2019

S’acosta el final de l’any i molts ja ens preparem per l’entrada d’un nou any que esperem ple de sorpreses i grans moments. I què millor per tenir-los tots apuntats que venir al Centre Digital Unió per fer-te els teus propis calendaris personalitzats pel 2019.

Per tenir-ho tot ben organitzat, t’oferim una àmplia varietat de calendaris

Fotos en format Polaroid al moment

Fotos en format polaroid al moment

Has de fer un regal original a una persona especial? Imprimeix les teves millors fotos en formats Polaroid al moment! Amb l’arribada de l’estiu, qui no vol inmortalitzar una imatge per tenir el millor record de les seves vacances?

Avui en dia, tothom fa fotografies dels seus moments preferits i les