Ets un aficionat o aficionada a la fotografia? Fas milers de fotos i les penges a Instagram però mai les veus impreses? Imprimeix el teu art i no el deixis només a les xarxes socials! Ara, a Copisteria Unió, disposem d’un servei que et permetrà imprimir fotos Instagram a l’instant. Una bona manera de conservar aquelles imatges que tant t’agraden i tants bons records et porten, sense complicacions i d’una manera fàcil i ràpida.

Les imatges de l’últim estiu, una excursió, un comiat, el casament dels vostres amics, una vetllada inoblidable… tots aquests records a les teves mans per poder desar-los en el teu àlbum preferit i conservar-los per sempre. Gràcies al nostre “quiosc” podràs imprimir fotos Instagram a l’instant des del teu propi compte, sense cap més complicació; i en poca estona podràs gaudir de les teves imatges. Oblida haver de passar-les a l’ordinador i després a una memòria extraïble per portar-les més tard a la botiga. Amb aquest nou i senzill sistema, des del teu compte d’Instagram del teu dispositiu mòbil, podràs enviar-les a imprimir a la nostra màquina i tenir-les així en pocs minuts.

A més, aquest sistema és molt útil per quan vols fer algun regal a última hora i tens poc temps. El nou servei de Copisteria Unió et permetrà poder sorprendre amb una de les vostres últimes imatges més divertides. Un regal que de segur, a aquella persona que ho rebi, li semblarà un detall per poder recordar moments màgics al teu costat.

Si requereixes de més informació sobre el funcionament d’aquest quiosc que permet el revelatge de fotografies des del teu compte d’Instagram, no dubtis en consultar-nos. Adreça’t a la nostra botiga de Copisteria Unió i estarem encantats de resoldre els teus dubtes perquè puguis tenir a les teves mans en menys de 5 minuts aquella imatge que tant t’agrada.