Les imatges de d’aquest estiu, una excursió, un comiat, el casament dels vostres amics, una vetllada inoblidable… tots aquests records a les teves mans per poder desar-los en el teu àlbum preferit i conservar-los per sempre. Gràcies al nostre “quiosc” podràs imprimir fotos a l’instant en format POLAROID, sense cap més complicació; i en poca estona podràs gaudir de les teves imatges.

Ets un aficionat o aficionada a la fotografia? Fas milers de fotos i les penges a Instagram però mai les veus impreses? Imprimeix el teu art i no el deixis només a les xarxes socials! Ara, a Copisteria Unió, disposem d’un servei que et permetrà imprimir fotos en format POLAROID a l’instant. Una bona manera de conservar aquelles imatges que tant t’agraden i tants bons records et porten, sense complicacions i d’una manera fàcil i ràpida.

A més, aquest sistema és molt útil per quan vols fer algun regal a última hora i tens poc temps. El nou servei de Copisteria Unió et permetrà poder sorprendre amb una de les vostres últimes imatges més divertides. Un regal que de segur, a aquella persona que ho rebi, li semblarà un detall per poder recordar moments màgics al teu costat.

Si requereixes de més informació sobre el funcionament d’aquest nou sistema, no dubtis en consultar-nos. Adreça’t a la nostra botiga de Copisteria Unió i estarem encantats de resoldre els teus dubtes.