Fotos en format polaroid al moment

Has de fer un regal original a una persona especial? Imprimeix les teves millors fotos en formats Polaroid al moment! Amb l’arribada de l’estiu, qui no vol inmortalitzar una imatge per tenir el millor record de les seves vacances?

Avui en dia, tothom fa fotografies dels seus moments preferits i les penja a les Xarxes Socials o bé les guarda en qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador…). Però, no havies pensat que amb tantes publicacions aquestes fotografies que tant t’agraden quedaran en l’oblit, o que pots perdre el teu telèfon mòbil i amb ell, molt bons records en forma de fotografia. Per això, pots imprimir les teves fotos en format Polaroid al moment, per tenir bonics records en format física dels teus viatges i millors moments.

Disposem de dos dels millors quioscos per revelar les teves fotos en format Polaroid al moment. A més, estem especialitzats en la realització de foto àlbums, foto carnet, plantilles i marcs que es poden realitzar en diferents formats: de 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm, 20 x 20 cm i 20 x 30 cm. També com a novetat incorporem la mida d’ Instagram 15 x 15 cm per totes les fotografies realitzades a través de l’aplicació.

A més de poder imprimir les teves fotos en format Polaroid al moment, a Copisteria Unió també oferim les fotos panoràmiques, on també disposem de diferents mides: 15 x 75 cm, 15 x 100 cm, 20 x 75 cm, 20 x 100 cm. D’aquesta manera, podràs tenir un bon record d’aquell paisatge que tant en va enamorar.

A Copisteria unió també oferim els foto àlbum a l’instant. Comptem amb un suport digital que t’ajuda a dissenyar i visualitzar l’estètica de l’àlbum que vols imprimir. El seu preu va en funció de les imatges que es volen incorporar. El preu és de (I.V.A inclòs):

de 10 pàg. (15 fotos) 4,99€

de 16 pàg. (26 fotos) 9,49€

de 24 pàg. (40 fotos) 15,49€

de 30 pàg. (70 fotos) 19,99€

T’esperem!