Iscle Soler, 1 | 08221 | Terrassa (BCN) | 93 780 13 48
HORARI

Estampació de samarretes

Vols afegir una frase, un logo o una imatge a la teva samarreta? Vols fer publicitat de la teva marca portant-la a la teva roba? A Copisteria Unió tenim el servei que necessites: estampació de samarretes i de qualsevol altre teixit.

El nostre producte estrella d’aquest servei és l’estampació de samarretes, però no només ho podem fer sobre aquests materials, també podem estampar el que vulguis i on vulguis a diferents teixits i tipus de roba com les samarretes, a dessuadores, gorres, estovalles, bosses, roba interior, pantalons, texans…

Oferim els següents serveis d’estampació:

– NOVETAT! Impressió directa sobre tèxtil: és una tècnica avançada de personalització tèxtil, molt semblant a la serigrafia amb la particularitat que no necessita fer fotolits.

– Estampació amb vinils: s’utilitza per a l’estampació de números, lletres, logos, etc.

– Sublimació: serveix per personalitzar o imprimir peces blanques de polièster 100%. És el millor sistema d’impressió per a les peces tècniques esportives perquè no tapa els porus del teixit i permet la transpiració. A més amb la mateixa tècnica també podem estampar coixins, porta llapis, guardioles, xancletes, tovalloleta de netejar ulleres, puzles, alfombretes de ratolí, caràtules de mòbil, etc.

– Estampació per Transfer: s’utilitza per estampació de samarretes blanques o de color. És una tècnica fàcil d’aplicar a més de ràpida i neta per poder decorar qualsevol peça o tèxtil de cotó, fibres artificials o barreges. Aportarà una gran varietat d’acabats i estils per aconseguir el que ens demaneu. A més comptem amb la novetat de la incorporació de tinta blanca per l’estampació.

T’oferim els millors serveis amb garantia d’un bon resultat. Tu decideixes, tant si vols una estampació de forma personal com si ho utilitzes per potenciar la marca de la teva empresa i personalitzar objectes de per exemple, un esdeveniment.

Ens podràs trobar al carrer Iscle Soler número 1 a Terrassa (Barcelona). Vine a la nostra botiga i rebràs el millor assessorament ajustant-se al que estàs buscant!

 

2018-05-25T07:39:23+00:00