C/ Iscle Soler, 1 | 08221 | Terrassa (Barcelona) T. 93 780 13 48
HORARI
  • Estampació tèxtil a Terrassa

L’estampació tèxtil és la tècnica d’estampació més coneguda i possiblement l’opció més recurrent tant per empreses com per dissenyadors, ja que s’aconsegueixen resultats espectaculars. A Copisteria Unió disposem de les últimes tecnologies per facilitar-te l’estampació tèxtil.

Necessites personalitzar la teva samarreta? O bé has de fer l’equipació del teu equip de futbol dels dissabtes? A Copisteria Unió oferim serveis d’estampació amb vinil: (números, lletres, logos, etc…) i amb transfer.

Podem estampar sobre qualsevol teixit (samarretes, gorres, camises, pantalons, etc…). Temin al nostre abast tota la maquinària necessària per tal d’oferir els millors resultats. Amb l’estampació tèxtil les opcions per realitzar coses es multipliquen, ja que la diversitat d’objectes tèxtils a estampar és molt gran, des de gorres, samarretes fins estovalles. Així doncs, permet estampar la vostra marca sobre qualsevol tipus de teixit i és una molt bona eina de publicitat per patrocinar la vostra marca o imatge.

Si vols alguna tasca que requereix una certa especialització, també pot adreçar-se a les nostres botigues i consultar-nos, ja que també oferim un servei de disseny gràfic per les vostres creacions o per fer la vostra identitat corporativa.

No ho pensis més i apropa’t a Copisteria Unió sempre que necessiteu algun dels serveis que podem oferir. Ens trobareu en qualsevol de les tres botigues a Terrassa, en ple centre de la ciutat.

Recorda que podem estampar sobre qualsevol teixit. Oferim serveis d’estampació amb vinil: (números, lletres, logos, etc…) i amb transfer. Podem estampar sobre qualsevol teixit (samarretes, gorres, camises, pantalons, etc…).

Acosta’t ja a la nostra botiga i descobreix tot el que podem fer per la vostra empresa! Gràcies a la nostra màquina làser i a la de tampografia les opcions seran infinites. Tindràs tantes opcions que el més difícil serà decidir amb quina et quedes!

 

Us hi esperem!

2020-03-29T20:53:43+00:00
Go to Top