Amb la fotografia digital el revelat de fotos s’ha transformat, però no ha desaparegut. Encara es segueixen imprimint fotografies perquè la gent encara vol tenir els seus records a l’abast en format paper i amb una qualitat professional.

A Copisteria Unió t’oferim un revelat de fotos de qualitat perquè els teus records més preuats els puguis conservar amb tota la seva grandesa.

I és que revelar les fotografies no és un sinònim més d’imprimir fotos. És un procés semblant al que es feia abans amb el desaparegut carret de fotografies. La transformació del negatiu en el teu record imprès.

L’ABC del revelat de fotos

Revelar fotografies no consisteix només en dominar una tècnica determinada per aconseguir que un arxiu digital s’imprimeixi en un format paper. Està molt relacionat amb la interpretació de la imatge que tens al davant.

Si haguéssim de dividir el fet de fotografiar en diferents fases, el revelat seria la quarta etapa del procés de fer una fotografia. Primer hi hauria la visualització, després la presa de la fotografia en si, posteriorment l’anàlisi i al final el revelat.

Confia en un professional per revelar les teves fotos

Revelar una fotografia implica fer els ajustament necessaris de color, de saturació i de llum, etc. perquè la fotografia s’imprimeixi amb una qualitat semblant a la visió que tenia el fotògraf abans de tirar la foto.

Es tracta d’un procés que, quan el realitza un professional, els resultats obtinguts es noten en positiu. Quan es confia l’edició de les imatges en un expert en fotografia, els records adquireixen una nova dimensió.

A Copisteria Unió comptem amb personal expert en fotografia que treballa el revelat de fotos amb cura i la professionalitat que mereixen les teves memòries. Revela les teves fotografies a Unió!