Ja està aquí! Ha arribat el Black Friday! Aquest divendres 24 de novembre a la nostra botiga Copisteria Unió podràs gaudir dels millors descomptes pel Black Friday. I no només això, si amb un dia no en tens prou, el dissabte 25 continuem amb els nostres descomptes.

El Black Friday és un dia molt esperat per a tothom, i nosaltres volem oferir-te descomptes i ofertes perquè puguis adquirir els teus productes preferits als millors preus. Aquí t’expliquem els descomptes pel Black Friday que oferim.

Per començar, durant aquests dos dies oferim fins a un 20% de descompte en productes com:

• Fotos de doble cara
• Instapack +50 fotos
• Àlbums

S’acosta Nadal i l’hora de fer regals. Si vols tenir un bon detall, aquí a Copisteria Unió et revelem les teves fotografies a l’instant. Avui en dia, quan una persona vol compartir qualsevol fotografia, ho fa a través de les xarxes socials, però amb el nostre revelat instantani, podràs endur-te les teves millors fotos al moment. A més comptem amb el nostre servei instantani d’àlbums, el qual podràs adquirir també al moment i recollir les teves millors imatges.

Continuem els nostres increïbles descomptes pel Black Friday, ara, fins a un 25% de descompte en diferents productes:

• Fotografies doble cara
• Metracril·lats
• Papereria

Aquests descomptes pel Black Friday els apliquem a productes que seleccionem a la nostra botiga. Comptem amb una àmplia gamma de productes de papereria on podràs escollir els més adients per a tu.

No deixis escapar aquesta oportunitat i vine a la nostra botiga durant aquests dos dies!!! Anticipat a les compres de Nadal amb els descomptes pel Black Friday que oferim. T’esperem.