La Copisteria Unió té una gran novetat per anunciar que de ben segur no us deixarà indiferents. I és que ha decidit crear una nova botiga per donar un millor servei a tots els seus clients, ampliant les seves instal·lacions.
Així, la nova botiga constarà de 150m2 d’atenció al públic, amb una ampliació de les zones d’impressió, autoservei, taller i amb renovades màquines d’estampació de merchandising. D’aquesta manera, es podrà oferir un servei molt més personalitzat.

La nova botiga estarà conformada per l’actual local més l’espai que actualment ocupa la tenda Unió Papers (al carrer d’Iscle Solé). Així, amb els dos locals -un que serà la botiga i l’altre el taller- aconseguiran, a més d’ampliar l’espai, una atenció distribuïda i feta a mida per cada client. Per aconseguir-ho, es distribuiran les cues en tres apartats diferents: fotocopies, impressions i recollida d’encàrrecs. D’aquesta manera els usuaris s’estalviaran les llargues cues que es podien trobar al local del carrer de la Unió.

“Es tracta de fer la botiga dels nostres somnis”, explica el seu propietari. Per fer-ho, es tancarà la tenda d’Unió Papers el proper 29 d’octubre i es faran obres de condicionament a l’establiment durant unes tres setmanes aproximadament. La idea és que la nova botiga estigui en ple funcionament per la campanya de Nadal.

La nova botiga comptarà també amb altres millores que fins ara no tenia la copisteria, com una porta elèctrica o una rampa d’entrada per facilitar l’accessibilitat. Però mentre no s’obre, els usuaris podran seguir anant a fer les seves impressions, fotocopies i gaudint de la resta de serveis a l’establiment del carrer de la Unió.