En un món digitalitzat i cada cop més global, cada cop són més les opcions low cost que trobem a la nostra vida: en viatges, en compres, en consum de roba i, fins i tot, en entreteniment. Cada dia trobem més ofertes que guanyen terreny oferint-nos el millor servei pel preu més baix. També cada cop és més demandada la copisteria low cost.

A Copisteria Unió, entenem aquest estil de vida i la importància que té l’estalvi per a moltes persones. És per això que també et volem oferir un servei de qualitat amb preus competitius.

Copisteria low cost en blanc i negre i en color

A Copisteria Unió comptem amb impressores multiservei des d’on podràs imprimir els teus documents, tant en blanc i negre com en color, a molt bon preu. Oferim la màxima qualitat d’impressió i disposem d’un total de 14 màquines digitals per impressions en blanc i negre amb plegador grapador automàtic i inserció de portades amb cartolina fins a 350 grams.

Així mateix, per a les impressions en color comptem amb un total de 9 màquines, ideals per a la impressió de portades, punts de llibre i fotografies.

Enquadernacions

Produïm més de 300 llibres per hora i comptem amb diferents tipus d’enquadernacions:

D’espiral senzilla, la qual pot ser metàlica o de plàstic.
D’espiral doble

S vols, també podràs incloure un format i/o tapa personalitzada, en funció de l’estil que vulguis aconseguir amb el teu treball: En forma llibre, revista, etc.

Revelat de fotografies

A Copisteria Unió, oferim l’oportunitat de revelar les teves fotos de forma ràpida i econòmica. Gràcies a PhotoPrintMe, pots enviar directament les teves fotos des del mòbil, per tal que s’imprimeixin a l’instant.

Altres serveis a la teva copisteria

A més dels nostres serveis en impressió, oferim:

Impressió tèxtil

Pots crear amb nosaltres les teves samarretes corporatives, o bé si vols fer un regal o tens algun esdeveniment important. Oferim un servei d’estampació de samarretes, dessuadores, gorres, estovalles…

Recordatoris per a casaments, comunions i batejos

Amb nosaltres podràs crear els teus recordatoris per a casaments, comunions o batejos, així com les teves invitacions.

Material escolar i per a l’oficina

Amb la tornada a l’escola, a Copisteria Unió volem facilitar-te tot el material escolar que els teus fills requereixin.

Tanmateix, també pots adquirir el material per a la teva oficina, així com crear els segells per a la teva empresa amb nosaltres.

Som conscients de les despeses de l’inici de curs i, per això, t’oferim els millors preus a la nostra copisteria low cost de Terrassa.