Coneixes els marcs de fotos RigidPan? Són molt fàcil d’utilitzar i a Copisteria Unió en tenim de moltes mides i colors.

Ara pots decora amb les teves fotos d’una manera elegant i moderna, i a més, pots escollir els color que vulguis. RigidPan és la novetat del moment en decoració a través d’imatges. Els cantons de les imatges amb color, fa que les teves fotos preferides, quedin introduïdes a la teva decoració amb estil. Amb la seva lleugeresa i fermesa farà que sigui el suport ideal.RigidPan està format per un panell sandwich amb un nucli de poliestirens extruit XPS, recobertes les seves cares per una planxa de PVC d’espuma de 1mm.

Gràcies per al seu pes i suport t’ofereix un ampli ventall de possibilitats per la seva lleugeresa i rigidesa, fent-lo ideal per a imatges de petit i gran format. Apte per poder imprimir directament o aplicar vinil a una de les seves cares adhesiva.

RigidPan no només serveix com a decoració domèstica, sinó que també és ideal en qualsevol àmbit o negoci (restaurant, pastisseria, botiga, perruqueria,…) que necessita una decoració amb imatges i donar a un espai un sentit únic i innovador.

AmbRigidPan pots trobar la resposta al que necessites, gràcies al seu ventall de mides i colors per fer realitat el teu projecte. Com pots veure les opcions són moltes. I recorda nosaltres estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te. T’esperem!