S’acosta el final de l’any i molts ja ens preparem per l’entrada d’un nou any que esperem ple de sorpreses i grans moments. I què millor per tenir-los tots apuntats que venir al Centre Digital Unió per fer-te els teus propis calendaris personalitzats pel 2019.

Per tenir-ho tot ben organitzat, t’oferim una àmplia varietat de calendaris personalitzats pel 2019 que et pots fer a mida segons els teus gustos i necessitats. T’oferim una base en blanc dissenyada per nosaltres on hi apareixen tots els mesos de l’any, i a partir d’aquí tu tries l’opció que més s’adapta al que estàs buscant.

Els formats disponibles de calendaris personalitzats pel 2019 que trobaràs al nostre centre van des dels més petits, anomenats de butxaca, fins als de mida DIN A3, passant pels de sobretaula o els DIN A4. A partir d’aquí, tu decideixes si només hi poses una foto per tot l’any, una per cada mes… depèn del format que escullis i dels teus gustos. Per incorporar les imatges, que poden ser dibuixos i fotografies, només cal que portis les que hagis escollit posar en format JPG ja sigui amb un USB, a través del correu electrònic o fins i tot portant-lo físicament i nosaltres te l’escanejarem sense cap cost addicional.

Però això no és tot. Responent a les demandes dels nostres clients, ara, els calendaris personalitzats pel 2019 poden incloure també les dates i els esdeveniments més importants per tu: sants, aniversaris, dates especials, algun casament que tinguis a la vista… Per què no et perdis cap moment rellevant d’aquest any que estem esperant.

I si el que vols és només imprimir els teus calendaris personalitzats pel 2019 perquè ja l’has muntat a casa, també ho pots venir a fer. Només cal que ens el portis en un format compatible i te’ls imprimirem amb una gran qualitat.

Els calendaris de format gran te’ls lliurarem amb dues portades, ja que al Centre Digital Unió som conscients de la importància de protegir aquests documents tant especials. Les estàndard, són una portada transparent a davant i una de negra més gruixuda a darrera. A més, els calendaris personalitzats pel 2019 també van amb un espiral i un forat especial per posar a la paret. Quant a la qualitat de papers, també pots escollir! Així, t’oferim el de 135 grams per l’interior i el de 250 grams per la portada, ja sigui en satinat o en mate. L’última opció et permet escriure tot allò que vulguis en el mateix calendari.

Ja saps, vine al Centre Digital Unió amb les dates més importants apuntades, les imatges que més t’agradin i fes els teus calendaris personalitzats pel 2019 ideats i creats especialment per tu. No esperis més i prepara’t ja per un nou any ple de grans moments!