Copisteria Unió ha engegat una promoció destacada per al final de l’estiu que regala una tassa personalitzada i una samarreta blanca per un revelat fotogràfic de 100 instantànies. Ara, les teves fotos de les vacances d’estiu tenen premi!

La teva copisteria de confiança de Terrassa no tanca a l’agost ni tampoc els dissabtes. Obre tots els dissabtes del mes perquè ho tinguis més fàcil per imprimir les teves fotografies de les vacances amb la màxima qualitat professional.

Des del 23 d’agost i fins al 14 de setembre el teu revelat fotogràfic té premi

Ara, les teves fotos de les vacances tenen una recompensa. Et regalem una tassa personalitzada amb la fotografia que tu vulguis i una samarreta blanca si ens portes a revelar un mínim de 100 fotografies.

És una promoció exclusiva per al final de l’estiu que premia la confiança en Copisteria Unió. Un regal per tan sols portar a imprimir les teves fotos de vacances!

Obert a l’agost i els dissabtes

Et recordem que no tanquem el nostre establiment per vacances a l’agost, ni tampoc els dissabtes. Així tens més dies per poder acostar-te al nostre local del número 1 del carrer Iscle Soler de Terrassa a revelar les teves imatges.

Quan arribis de gaudir de les teves vacances, ja pots venir a revelar les teves fotografies a Copisteria Unió. Tots els teus records de viatge ara rebran un obsequi amb la nova promoció d’estiu.

A Copisteria Unió estem especialitzats en serveis de copisteria, impressió i revelat fotogràfic des de 1992 i treballem amb la màxima professionalitat.

Aprofita la nostra la nostra promoció d’estiu i rep un premi només per imprimir les teves fotografies de les vacances. 100 instantànies amb un regal personalitzat.

No deixis passar aquesta oportunitat que et proposem. Des del 23 d’agost i fins al 14 de setembre, el teu revelat té premi. Aprofita la promoció!