Has tornat de vacances i vols tenir les teves fotografies totes juntes? Vols fer un regal a aquella persona tant especial? O pot ser el teu fill fa anys? Sigui pel motiu que sigui, a Copisteria Unió t’oferim la possibilitat de crear el teu àlbum fotogràfic a l’instant!

Amb la torre de revelat Fotoalbum de Mitsubishi Electric pots tenir el teu àlbum fotogràfic a l’instant per només 4.99 euros. L’únic que has de fer es portar les teves fotos en format JPG i anar a la màquina d’autoservei. Tu mateix carregues les fotos, esculls el teu àlbum i les teves fotos i en cinc minuts ja pots recollir el teu àlbum. Tot muntat i plegat, directe per endur-te’l a casa.

Tot fet amb el teu propi gust. Així, per crear l’ àlbum fotogràfic a l’instant, comences escollint una temàtica per l’àlbum, els colors que li vols posar, els fons (poden ser fotografies teves o imatges predeterminades), posar-hi el títol, anar inserint les imatges i crear la teva portada. Tot segons el que tu escullis.

I si ets dels qui prefereix fer les coses des de casa, des de la web http://photo-es.kioskgifts.com/web/ pots fer tot aquest procés còmodament des de la cadira davant de l’ordinador. Et fas el teu àlbum a la teva mida i gust i després vens a Copisteria Unió a imprimir-lo. Tindràs el teu àlbum fotogràfic a l’instant en molt pocs minuts.

El format d’ àlbum fotogràfic a l’instant que tenim actualment és de 10×15 cm i la qualitat del paper és fotogràfic, molt resistent. Pots incloure fins a 70 fotografies, amb un mínim de 15. Així, l’àlbum més petit constarà de 10 pàgines. També pots escollir-lo de 160 pàgines amb 26 fotografies; de 24 pàgines amb 40 fotos, i el més gran està format per 30 pàgines i 70 fotos.

I tot això a un preu increïble. Si esculls l’ àlbum fotogràfic a l’instant de 10 pàgines, serà teu per només 4,99 euros! I el de 30 pàgines només 19,99€! Uns preus que sens dubte no et pots deixar perdre.